• Φαρμακευτικό υγρό που γεμίζει και πλαστικό γυαλιού γραμμών παραγωγής κάλυψης μπουκάλι ή
Φαρμακευτικό υγρό που γεμίζει και πλαστικό γυαλιού γραμμών παραγωγής κάλυψης μπουκάλι ή

Φαρμακευτικό υγρό που γεμίζει και πλαστικό γυαλιού γραμμών παραγωγής κάλυψης μπουκάλι ή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: PERWIN
Πιστοποίηση: CE, SGS, TUV, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Pw-HX210

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένες woodern περιπτώσεις εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 60~90 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 5 σύνολα/μήνες
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα παραγωγής: μπουκάλι γυαλιού ή πλαστικό προφορικό υγρό που γεμίζει και γραμμή παραγωγής κάλυψης Γεμίζοντας όγκος (σειρά): 30~200ml
Γεμίζοντας μέθοδος: προαιρετική αντλία Γεμίζοντας ακρίβεια: ≤1%
Ικανότητα: 100~120 μπουκάλια ανά λεπτό Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 380V 50Hz (μπορεί να προσαρμοστεί)
Δύναμη: 3KW Συμπιεσμένος αέρας: 0.4~0.8Mpa 25~35L/min
Όρος: Νέος Υλικό συσκευασίας: Ξύλο
Υψηλό φως:

Γεμίζοντας μηχανή κάλυψης

,

αυτόματη μηχανή πλήρωσης και κάλυψης

Περιγραφή προϊόντων

 

 

Φαρμακευτικό υγρό που γεμίζει και πλαστικό γυαλιού γραμμών παραγωγής κάλυψης μπουκάλι ή

 

1. Συνοπτική εισαγωγή.

Αυτή η γεμίζοντας γραμμή παραγωγής σχεδιάστηκε από την επιχείρησή μας με να ταΐσει με μπιμπερό την περιστροφική πλάκα, την πλήρωση αντλιών δυτών, το βούλωμα και την ΚΑΠ που ταξινομούν το δονητικό δίσκο, τον αυτόματο συνδέοντας και crimpping μηχανισμό. Αυτή η γεμίζοντας σταθερή τρέχοντας ταχύτητα γραμμών είναι 100~120 μπουκάλια/λεπτό.

 

 

2. Τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

 

2.1. Γεμίζοντας μηχανή σύνδεσης και κάλυψης

 

2.1.1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

 

Αυτό το σχεδιάγραμμα μηχανών είναι έξυπνο και συμπαγές που υιοθέτησε επίσης το εξανθρωπισμένο σχέδιο από την άποψη των λειτουργουσών συνηθειών.

 

Η διεπαφή λειτουργίας αποτελείται από τη ζωηρόχρωμη οθόνη αφής LCD, και ολόκληρο το σύστημα μηχανών ελέγχεται από το PLC.

 

Ακριβής τεχνολογία CAM για να πάρει την ΚΑΠ για την κάλυψη. Η μονάδα κάλυψης υιοθετεί τη σερβο τεχνολογία για να ελέγξει τη δύναμη κάλυψης. Με την αλλαγή της σερβο παραγωγής κίνησης οι παράμετροι για να αλλάξουν περιστρέφονται την ταχύτητα, εξασφαλίζουν ότι η ροπή της κεφαλής κοχλίου είναι σχετικά σταθερή. Και η ποσοτική ρύθμιση, ποσοτικός έλεγχος γίνεται για να εξασφαλίσει ότι η ΚΑΠ βιδώνεται κατάλληλα στα μπουκάλια, και η ροπή της ΚΑΠ είναι αξιόπιστη και σταθερή.

 

Με τη λειτουργία ελέγχου λειτουργίας εξοπλισμού. Ο όρος λειτουργίας των κύριων μερών της μηχανής έχει μια δυναμική επίδειξη στο HMI, το οποίο καθιστά την κατάσταση λειτουργίας της μηχανής σαφή με μια ματιά, εύκολη να λειτουργήσει και να διατηρήσει. Όταν η μηχανή είναι σε μια κατάσταση του συναγερμού, εκτός από τον υγιή και ελαφρύ συναγερμό, της δυναμικής θέσης συναγερμών επίδειξης και προκαλεί μπορεί να επιδειχθεί στο HMI.

 

Ολόκληρη η γραμμή αποτελείται από τον ευφυή έλεγχο, το προς τα πάνω και προς τα κάτω τρέξιμο σταθμών είναι με τη λειτουργία ελέγχου ενδασφάλισης.

 

Τα περισσότερα μέρη αποτελούνται από το ανοξείδωτο SUS 304#, το υλικό κραμάτων αργιλίου, κ.λπ. και τη βελόνα πλήρωσης φιαγμένη από υλικό 316L (μπορεί να είναι πλαστική εάν η ανάγκη πελατών), σύμφωνα με τις φαρμακευτικές επιχειρηματικές κκπ απαιτήσεις και άλλα προϊόντα βιομηχανίας που συσκευάζουν τις απαιτήσεις.

 

ελασματική κουκούλα ροής καθαρισμού 100 ενάντια στις απαιτήσεις της κκπ (αυτό είναι για προαιρετικό σας).

 

2.1.2. Παράμετροι

 

Στοιχείο Πρότυπο και προδιαγραφή
Πρότυπο Pw-HX210
Γεμίζοντας όγκος (σειρά) 30~200ml
Γεμίζοντας μέθοδος προαιρετική αντλία.
Γεμίζοντας ακρίβεια ±0.5~1%
Ικανότητα 100~120 μπουκάλια ανά λεπτό
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 380V 50Hz (μπορεί να προσαρμοστεί)
Δύναμη 3KW
Συμπιεσμένος αέρας 0.4~0.8Mpa 25~35L/min

 

2.1.3. Κύρια διαμόρφωση:

 

Στοιχεία Εμπορικό σήμα Από
PLC Siemens Γερμανία
Οθόνη αφής Φούτζι Ιαπωνία
VFD Mitsubishi Ιαπωνία
Φωτοηλεκτρικός αισθητήρας OMRON και ΆΡΡΩΣΤΟΙ Ιαπωνία και Γερμανία
Πνευματικά συστατικά SMC Ιαπωνία
Κύρια μηχανή ABB Ελβετικά
Άλλες μηχανές Εσωτερικός Κίνα

 

2.2. Ονομάζοντας μηχανή.

 

Pw-T501 (τρίτη γενιά) η μηχανή μαρκαρίσματος υιοθετεί τη διεθνή τοπ μεγάλη ταχύτητα σερβο τεχνολογία μαρκαρίσματος, σύστημα μαρκαρίσματος, σύστημα εντόπισης, σύστημα βουρτσίσματος, σύστημα ελέγχου, σύστημα μεταφορέων ως τέλειο συνδυασμό. Αυτό καθιστά την τεχνολογία μαρκαρίσματος Perwin ακριβέστερη και σταθερότερη.

 

2.2.1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Το σύστημα μαρκαρίσματος μπορεί να ελεγχθεί μέσω της ζωηρόχρωμης οθόνης αφής.

 

Αυτή η μηχανή μαρκαρίσματος είναι με το σύστημα ελέγχου ταχύτητας muti-βημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα μαρκαρίσματος με να χτυπήσετε τη λειτουργία ελέγχου ταχύτητας ακριβώς και γρήγορα.

 

Η μηχανή μαρκαρίσματος είναι με την αρχική θέτοντας λειτουργία θέσης. Όσο μεγάλη η διάμετρος μαρκαρίσματος είναι και ο, τιδήποτε μήκος η ετικέτα να είναι. Μπορείτε να αρχίσετε την αρχική θέση στην οθόνη αφής ή μπορείτε να εισαγάγετε τη γνωστή παράμετρο άμεσα πρίν τρέχετε τη μηχανή.

 

Η μηχανή μαρκαρίσματος προσαρμόζει τη λειτουργία καθυστέρησης μαρκαρίσματος. Η θέση μαρκαρίσματος θα μπορούσε να ρυθμιστεί ελαφρώς που βελτιώνει την ποιότητα μαρκαρίσματος.

Η μηχανή μαρκαρίσματος προσαρμόζει τη μετρώντας λειτουργία. Το προϊόν qty θα μπορούσε να υπολογιστεί αυτόματα και αυτό μπορεί να δει στην ανθρώπου-υπολογιστή διεπαφή.

 

Η μηχανή μαρκαρίσματος προσαρμόζει τη qty θέτοντας λειτουργία μαρκαρίσματος. Μπορείτε να προετοιμάσετε το μαρκάρισμα qty, κατόπιν η μηχανή σταματά αφότου φθάνει αυτός ο qty.

 

Το μαρκάρισμα που κυλά, σύστημα συγκόλλησης θα μπορούσε να ρυθμιστεί πάνω-κάτω, και σωστός. Αυτό είναι καλό για άλλη χρήση μαρκαρίσματος διάστασης.

 

Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία ελέγχου λειτουργίας. Η κύρια διαδικασία και η τρέχοντας θέση μηχανών μπορούν να παρουσιαστούν στην οθόνη αφής των οδηγήσεων που κάνει το χειριστή να ξέρει καλά τη θέση μηχανών και εύκολος να λειτουργήσει και maintenanc

 

Η γραμμή παραγωγής είναι ευφυής ελεγχόμενη εξ ολοκλήρου. Η προηγούμενη διαδικασία και η πιό πρόσφατη διαδικασία θα μπορούσαν να ελεγχθούν όπως μια αλυσίδα.

 

Τα περισσότερα συστατικά υιοθετούν το SUS 304 και το κράμα αργιλίου που προσαρμόζεται στην ιατρική απαίτηση εταιριών κκπ και άλλη απαίτηση συσκευασίας.


2.2.2. Κύρια διαμόρφωση:

Στοιχείο Εμπορικό σήμα Προέλευση
PLC Siemens Γερμανία
Οθόνη αφής ΦΟΎΤΖΙ Ιαπωνία
Μηχανή κεντρικών υπολογιστών Panasonic Ιαπωνία
VFD Mitsubishi Ιαπωνία
Πνευματικά συστατικά SMC Ιαπωνία
Μπουκάλι που ανιχνεύει τον αισθητήρα OMRON Ιαπωνία
Ετικέτα που ανιχνεύει τον αισθητήρα Leuze Γερμανία

 

Φαρμακευτικό υγρό που γεμίζει και πλαστικό γυαλιού γραμμών παραγωγής κάλυψης μπουκάλι ή 0

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Φαρμακευτικό υγρό που γεμίζει και πλαστικό γυαλιού γραμμών παραγωγής κάλυψης μπουκάλι ή θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.