• Υγρό ορών αίματος που γεμίζει και TUV μηχανών κάλυψης αποστηρωμένη πιστοποίηση
  • Υγρό ορών αίματος που γεμίζει και TUV μηχανών κάλυψης αποστηρωμένη πιστοποίηση
Υγρό ορών αίματος που γεμίζει και TUV μηχανών κάλυψης αποστηρωμένη πιστοποίηση

Υγρό ορών αίματος που γεμίζει και TUV μηχανών κάλυψης αποστηρωμένη πιστοποίηση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu Κίνα
Μάρκα: PERWIN
Πιστοποίηση: CE SGS ISO9001 TUV
Αριθμό μοντέλου: Pw-WGX515

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: 30000-80000
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 60~90 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 5sets/month
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: υγρή αυτόματη μηχανή πλήρωσης και κάλυψης ορών αίματος αποστηρωμένη Γεμίζοντας σειρά: 100ml, 200ml, 500ml, 1000ml
Γεμίζοντας μέθοδος: Περισταλτική αντλία ή κεραμική αντλία Γεμίζοντας ακρίβεια: ±1~2%
Ικανότητα: 15~20 μπουκάλια ανά λεπτό (500ML) Γεμίζοντας περιβάλλον: Αποστηρωμένος με FFU ή HEPA
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ: CE, SGS, TUV, ISO9001 Όρος: Νέος
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

Γεμίζοντας μηχανή κάλυψης

,

αυτόματη μηχανή πλήρωσης και κάλυψης

Περιγραφή προϊόντων

 

 

Υγρή αυτόματη μηχανή πλήρωσης και κάλυψης ορών αίματος αποστηρωμένη

 

1. Συνοπτική εισαγωγή

Η ζωική μηχανή πλήρωσης ορών σχεδιάστηκε από την επιχείρησή μας με αυτόματο ταΐζει με μπιμπερό στην πλατφόρμα, σερβο μπουκάλι κίνησης που χωρίζει και τοποθετώντας, το μπουκάλι που μεταφέρεται στο αποστηρωμένο περιβάλλον, ξεβιδώνει την ΚΑΠ μπουκαλιών, που γεμίζει και καλύπτοντας, συρρικνωθείτε το μαρκάρισμα μανικιών, να συρρικνωθεί. Αυτή η σταθερή τρέχοντας ταχύτητα γραμμών παραγωγής είναι περίπου 20 μπουκάλια/λεπτό.
 
Υγρό ορών αίματος που γεμίζει και TUV μηχανών κάλυψης αποστηρωμένη πιστοποίηση 0

2. Διαδικασία εργασίας:

 

2.1. Ταΐστε με μπιμπερό στην πλατφόρμα.

Βάλτε τα μπουκάλια ορών επάνω στην πλατφόρμα, και ο μεταφορέας θα στείλει τα μπουκάλια στον κολπίσκο της μηχανής πλήρωσης αυτόματα.

2.2. Αυτόματη decapping μηχανή κάλυψης αρχειοθέτησης.

Όταν τα μπουκάλια έρχονται στην πλήρωση της περιοχής, όπου υπάρχει ελασματική κάλυψη ροής ανωτέρω, εξασφαλίζοντας συνολικά αποστηρωμένο περιβάλλον. Αρχικά τα κεφάλια κάλυψης θα ξεβιδώσουν τα μπουκάλια για την πλήρωση, μετά από να γεμίσουν, τα καλύμματα θα βιδωθούν στα μπουκάλια πάλι.

2.3. Μαρκάρισμα.

Μετά από να καλύψουν, τα μπουκάλια θα μεταφερθούν σε ένα άλλο δωμάτιο για το μαρκάρισμα μανικιών. (Σας μπορεί να επιλέξει την αυτόματη μηχανή μαρκαρίσματος μανικιών μας, ή σας μπορεί μετά από έναν εργαζόμενο να το κάνει με το χέρι.)

2.4. Να συρρικνωθεί.

Μετά από το μαρκάρισμα μανικιών, θα προετοιμάσουμε μια θερμική να συρρικνωθούμε μηχανή. Αυτή η μηχανή γίνεται ειδικά συρρικνωμένος τη μηχανή, η οποία έχει το σύστημα ψύξης της για τα μπουκάλια, έτσι ώστε οι οροί μέσα στα μπουκάλια δεν θα θερμαθούν και θα βλαφθούν. Επομένως οι ετικέτες θα ονομαστούν επιτυχώς στην κορυφή της ΚΑΠ χωρίς ζημία τους ορούς. Προσοχή: ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει τον προμηθευτή εάν συρρικνωμένος το δωμάτιο πρέπει να είναι σταθερό περιβάλλον θερμοκρασίας.

2.5. Ενιαία δευτερεύουσα μηχανή μαρκαρίσματος.

Μετά από να συρρικνωθούν, τα μπουκάλια θα μεταφερθούν στο μαρκάρισμα της μηχανής, όπου οι ετικέτες θα ονομαστούν σε μια πλευρά της επιφάνειας μπουκαλιών. Αυτή η μηχανή μαρκαρίσματος είναι κατάλληλη για όλα τα μπουκάλια που απαριθμούνται ανωτέρω. (μέρη που απαιτούνται μερικά για να αλλάξουν.)

 

3. Τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

3.1. Μηχανή κάλυψης αποστηρωμένης πλήρωσης

 

3.1.1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

 

l που αυτό το σχεδιάγραμμα μηχανών είναι έξυπνο και συμπαγές που υιοθέτησε επίσης το εξανθρωπισμένο σχέδιο από την άποψη των λειτουργουσών συνηθειών.

l που η διεπαφή λειτουργίας αποτελείται από τη ζωηρόχρωμη οθόνη αφής LCD, και ολόκληρο το σύστημα μηχανών ελέγχεται από το PLC.

το l η μονάδα κάλυψης υιοθετεί τη σερβο τεχνολογία στην ΚΑΠ δεξιόστροφα και αντίθετος προς την φορά των δεικτών του ρολογιού, η οποία μπορεί να βιδώσει τα καλύμματα με διακοπές αυτόματα από τα μπουκάλια. Με την αλλαγή της σερβο παραγωγής κίνησης οι παράμετροι για να αλλάξουν περιστρέφονται την ταχύτητα, εξασφαλίζουν ότι η ροπή της κεφαλής κοχλίου είναι σχετικά σταθερή. Και η ποσοτική ρύθμιση, ποσοτικός έλεγχος γίνεται για να εξασφαλίσει ότι η ΚΑΠ ξεβιδώνεται ή βιδώνεται, και η ροπή της ΚΑΠ είναι αξιόπιστη και σταθερή.

l με τη λειτουργία ελέγχου λειτουργίας εξοπλισμού. Ο όρος λειτουργίας των κύριων μερών της μηχανής έχει μια δυναμική επίδειξη στο HMI, το οποίο καθιστά την κατάσταση λειτουργίας της μηχανής σαφή με μια ματιά, εύκολη να λειτουργήσει και να διατηρήσει. Όταν η μηχανή είναι σε μια κατάσταση του συναγερμού, εκτός από τον υγιή και ελαφρύ συναγερμό, της δυναμικής θέσης συναγερμών επίδειξης και προκαλεί μπορεί να επιδειχθεί στο HMI.

l που ολόκληρη η γραμμή αποτελείται από τον ευφυή έλεγχο, το προς τα πάνω και προς τα κάτω τρέξιμο σταθμών είναι με τη λειτουργία ελέγχου ενδασφάλισης.

τα περισσότερα μέρη l αποτελούνται από το ανοξείδωτο SUS 304#, το υλικό κραμάτων αργιλίου, κ.λπ. και τη βελόνα πλήρωσης φιαγμένη από υλικό 316L, σύμφωνα με τις φαρμακευτικές επιχειρηματικές κκπ απαιτήσεις και άλλα προϊόντα βιομηχανίας που συσκευάζουν τις απαιτήσεις.

το l 100 ελασματική κουκούλα ροής καθαρισμού FFU ενάντια στις απαιτήσεις της κκπ είναι προαιρετικό.

Υγρό ορών αίματος που γεμίζει και TUV μηχανών κάλυψης αποστηρωμένη πιστοποίηση 1

   

 
3.1.2. Κύρια διαμόρφωση:

Στοιχεία Εμπορικό σήμα Από
PLC Siemens Γερμανία
Μετατροπέας συχνότητας Σνάιντερ Γαλλία
Οθόνη επαφής χρώματος ΦΟΎΤΖΙ Ιαπωνία
Φωτοηλεκτρικός αισθητήρας OMRON Ιαπωνία
Πνευματικά συστατικά

AirTAC, CHELIC
Για (SMC ή Festo, παρακαλώ ελέγχει προαιρετικό)

Ταϊβάν
 
 
 
 
 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Υγρό ορών αίματος που γεμίζει και TUV μηχανών κάλυψης αποστηρωμένη πιστοποίηση θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.